Cégismertető

FÖL’D PÖRGETŐ Kft. 1996.-ban került megalapításra magánszemélyek által.

Társaságunk 2001.-ben vezetőséget, tulajdonost, nevet és profilt váltott, majd onnantól töretlenül hírközlési hálózat építési munkák (országos gerinc-, góc körzeteken belüli, illetve helyi optikai és rézkábel hálózatok alépítmények léges és földalatti kábelépítések) kivitelezését végzi. Az utóbbi években vállalásaink egy része közműépítési munkákkal (elektromos hálózat-, csatorna-, vízvezeték építéssel és földmunkavégzéssel) kapcsolatos projektek kivitelezésében és az ezekkel összefüggő feladatok végrehajtásából álltak. 2011.-ben a cég egyszemélyes Korlátolt Felelősségű Társasággá alakult át.

Társaságunk a jövőben meg kívánja tartani elsődleges tevékenységét, a hírközlési hálózat építési munkák kivitelezését, de emellett természetesen vállal közmű- és vízépítési-, útépítési és egyéb földmunkákkal kapcsolatos feladatokat is. A tevékenységeinket jó állapotú és folyamatosan fejlesztett gépparkunkkal végezzük a versenyképességünk megőrzése érdekében. Céljaink között szerepel a külföldi munkavégzés lehetősége is!


Projekteinken képzett, tapasztalt és dinamikus emberek, kiváló műszaki vezetői apparátus és megbízható alvállalkozói háttér biztosítja a Megrendelők részére a határidőre történő minőségi munkavégzést, amely a tevékenységeink sikeres megítélésében jelentős szereppel bírnak. Társaságunk folyamatosan figyelemmel kíséri a szakma fejlődését, az új technológiák megjelenését, azok alkalmazhatóságát. Valamint a piaci helyzetünk megerősítését embereink továbbképzésével, az újabb és újabb technológiák megismertetésével, bevezetésével biztosítjuk.

Társaságunk a tervezéstől a kivitelezésig képes a Megrendelők igényeit komplex módon kielégíteni. A piaci helyzet azt kívánja, hogy újabb és újabb célokat tűzzünk magunk elé, mellyel árbevételünket, eredményességünket, szakmai referenciáinkat növelve bővítsük megelégedett Megrendelőink számát a ma megvalósítható legmagasabb technikai színvonalon, minőségben és határidőre teljesítve!

Cégvezetőség

 • Molnár Béla

  Ügyvezető igazgató és tulajdonos egyben. Egyedüli döntéshozó és aláíró személy a cég minden területén.
  Telefon: +36 30 952 0013

Támogatások

 • OPTTTT

  Országos Postás, Távközlési Természetbarát Találkozó és Túraverseny - dr. Szarka György emlékverseny
  Molnár Béla és családja több mint 10 éve vesz részt a rendezvényen, amelynek egyben támogatója is.
 • Péteri Községi Sportkör

  Társaságunk az utóbbi pár évben a Sportkör egyik hivatalos támogatójává vált.